Llámanos y te explicamos la promoción

Das WeltAuto Mataró

Das WeltAuto és la nova marca de vehicles d'ocasió garantits pel Grup Volkswagen. A Grup Lesseps comptem amb un espai Das WeltAuto a Mataró. T’oferim el vehicle que estàs buscant, al millor preu i amb les millors condicions perquè tots els nostres vehicles estan certificats, garantits pel Grup Volkswagen, i ofereixen els serveis exclusius Das WeltAuto.


A Grup Lesseps ens adaptem a tots els gustos i butxaques. Si busques entre la nostra àmplia oferta podràs trobar models de totes les marques de 0 a 7 anys d'antiguitat i de 0 a 150.000 km. Amb la marca Das WeltAuto busquem oferir confiança i tranquil·litat a l'hora de comprar el teu vehicle d'ocasió. Per això, tots els nostres vehicles Das WeltAuto ofereixen els següents serveis exclusius: revisió certificada Das WeltAuto, garantia europea fins a 24 mesos, servei d'assistència personal, quilometratge certificat, prova de conducció, opció de canvi o devolució, oferta de finançament, personalització del vehicle i opció de compra de vehicle a canvi.

Das WeltAuto SEAT

A Grups Lesseps comptem amb una àmplia selecció de vehicles SEAT nous i de segona mà, perquè tinguis on triar. Al nostre concessionari de Mataró t'oferim els millors cotxes de segona mà amb el segell Das WeltAuto SEAT. Un Servei pensat per a tu, amb l'objectiu d'estar sempre on ens necessitis, per resoldre com més aviat millor els problemes d'immobilització del vehicle. No tots els cotxes poden ser un Das WeltAuto. Només aquests t'ofereixen la màxima seguretat ja que han passat per una exhaustiva revisió mecànica.

Das WeltAuto Ocasió

Només els vehicles que compleixen els estàndards de qualitat del Grup Volkswagen un cop passada una exhaustiva revisió mecànica reben la certificació per ser un vehicle Das WeltAuto. A Grup Lesseps treballem cada dia per aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients amb el servei rebut i amb la qualitat del vehicle que t’emportes. Per això, al nostre concessionari podràs trobar tot el que busques i, a més, amb les millors qualitats i garanties.


Si ja t'has decidit i vols comprar un SEAT d'ocasió, només et caldrà triar un dels que trobaràs a Grup Lesseps. A més del millor preu, als nostres concessionaris de Barcelona, Martorell, Badalona, Mataró i Blanes, t'oferim un assessorament personalitzat i unes opcions de finançament exclusives.







Per aconseguir el nostre objectiu ens preocupem per l'estat dels nostres cotxes d'ocasió. Per això, els nostres vehicles han de passar per una inspecció exhaustiva en la qual es revisen un a un tots els punts sensibles del vehicle que, a més, passa per un complet procés de preparació personalitzat i posada a punt en base als millors estàndards de qualitat.


Si tens clar que el que busques és un SEAT i, a més, Das WeltAuto d'ocasió, no t'equivocaràs. Tots els vehicles amb aquest certificat poden complementar la seva garantia de fabricant amb la garantia Das WeltAuto que inclou: cobertura europea, reparació de qualsevol avaria i servei d'assistència personal 24h.

Das WeltAuto Mataró